Η Ελλάδα έχει το πιο αργό internet στην Ευρώπη


Όλοι γνωρίζουμε πως η κατάσταση των συνδέσεων internet στην Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη, ένα tweet όμως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποκαλύπτει μέσα από ένα διαδραστικό χάρτη, πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στη χώρα μας.

Η Ελλάδα λοιπόν είναι η τελευταία από τις 27 χώρες, όσον αφορά την ταχύτητα download και είναι η μόνη με μέση ταχύτητα μικρότερη των 30Mbps. Αναλυτικά, η Ελλάδα έχει μέσο όρο 29Mbps download, 6 Mbps upload και 29ms latency.

Κύπρος, Κροατία και Τσεχία έχουν 35, 38 και 49 Mbps αντίστοιχα, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι άνω των 50Mbps. Μάλιστα 8 από τις 27 χώρες έχουν μέσο όρο download πάνω από 100 Mbps, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνει η Δανία με 140Mbps.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο tweet έσπευσαν να σχολιάσουν και αρκετοί Έλληνες και έχει σίγουρα ενδιαφέρον να διαβάσετε τις απόψεις τους.

unboxholics.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.