H MONH ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

 Βαθύ και συνειδητό μίσος για τους νέους | Libre

 H MONH ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

 
ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕ ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΔΙΕΞΩΔΙΚΑ ,,,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΝΩΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΛΕΡΓΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ,,,,


«Δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της»
«Παντελώς προσχηματική», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του «την καθυστερημένη συγγνώμη του κ. Πατέλη, που θεωρεί ότι όσοι νέοι επιλέγουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους είναι τεμπέληδες». «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει εδώ και δύο χρόνια με τα πεπραγμένα της την αντίληψη που έχει για τους νέους και τους επιστήμονες της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Πρώτα υποτίμησαν τα πιο μορφωμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας με το φιάσκο του σκοιλ-ελικικού. Στη συνέχεια για μήνες συκοφάντησαν τη νεολαία που εργάζεται και σπουδάζει κάνοντας λόγο για «ανεύθυνους που διασπείρουν τον κορωνοϊό». Μετά αποφάσισαν εν μέσω πανδημίας να πετάξουν 25.000 δεκαοχτάχρονους εκτός πανεπιστημίων για να έχουν πελατεία τα κολέγια. Και τώρα προωθούν ένα νομοσχέδιο που θα καταργεί το οκτάωρο και τους καταδικάζει να δουλεύουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, χωρίς κανέναν έλεγχο της αυθαιρεσίας».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της».

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.