Επίθεση με drones στην αεροπορική βάση του Ντιγιάρμπακιρ



Επίθεση από drones δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης η αεροπορική βάση του Ντιγιάρμπακιρ στην Τουρκία σημαίνοντας συναγερμό στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας με ανακοίνωσή του διευκρίνισε πως η επίθεση έγινε στις 00:30 και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές, ενώ αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο Ντιγιάρμπακιρ όσο και σε άλλες τουρκικές βάσεις.
Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος μπορεί να πραγματοποίησε την επίθεση με drones, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί ενώ μεταδόθηκε και εικόνα που δείχνει drone να πέφτει μέσα στη βάση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.