ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... Μπαιντεν εχεις βαψει τα χερια σου με αιμα αθωων - καταράστηκε την Αυστρια

 Στα άκρα οι σχέσεις Ερντογάν-Μπάιντεν

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... Μπαιντεν εχεις βαψει τα χερια σου με αιμα αθωων -  καταράστηκε την Αυστρια

Ο Λευκός Οίκος δεν  θα ξεχάσει εύκολα την ύβριν την οποία απεύθυνε ο Ταγίπ Ερντογάν στον Τζο Μπάιντεν, ότι δηλαδή τα χέρια του είναι βαμμένα με αίμα επειδή στηρίζει το Ισραήλ.

Κουβέντες σαν κι αυτή δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες ούτε βεβαίως από τους γραφειοκράτες του State Department, ούτε και από τους στρατιωτικούς του Πενταγώνου, αλλά ούτε και από το Συμβούλιο Ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ.

 Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο Ταγίπ Ερντογάν συνειδητοποιεί το μέγεθος της κόντρας την οποία εγκαινίασε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας με μια απίστευτη ευκολία καταδίκασε και την Αυστρία, διότι σήκωσε την ισραηλινή σημαία στο κτήριο της Καγκελαρίας στη Βιέννη σε μία ένδειξη στήριξης του Ισραήλ έναντι των επιθέσεων της Χαμάς.

 Το θέμα δεν είναι μόνο ότι ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε την Αυστρία για μία πολιτική επιλογή της, αλλά ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας σε δημόσια εμφάνισή του μπροστά στις κάμερες καταράστηκε την Αυστρία.

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ  ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΔΥΣΙΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ

Ποιος άραγε δίνει σημασία στη Μέση Ανατολή σε αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού του προέδρου της Τουρκίας; Προφανώς οι εναπομείναντες σύμμαχοί του, δηλαδή η Χαμάς, κάποιες οργανώσεις Τζιχάντ, οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι στην Αίγυπτο και τη Συρία και βεβαίως το Κατάρ, το οποίο έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια στα κατασκευαστικά οράματα του προέδρου της Τουρκίας έχοντας βάλει χέρι στα μεγαλύτερα φιλέτα του τουρκικού real estate.

 Αρκούν αυτοί οι σύμμαχοι του Ταγίπ Ερντογάν για να του επιτρέψουν την επάνοδό του στη διεθνή σκηνή με αξιώσεις; Όχι βέβαια. Το παιχνίδι στη Μέση Ανατολή παίζεται μεταξύ του Ισραήλ, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, των Αραβικών Εμιράτων, της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν.

η ΜΟΣΑΝΤ ποτε δεν ξεχνα ,,αφησε να εξελιχτουν τα δρωμενα οπως ειναι για να συσπειρωσει τον ισραηλινο λαο ...Ο Ερντογαν και το λεγανε απο καιρο η της  Μοσαντ οτι ο εχθρος ειναι η Τουρκια ...τωρα που συσπειρωσε Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ  τον Ισραηλινο λαο  και δινει τα ινια στον Νετανιαχου ..το θεμα παντα παραμενει  ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΑΙΜΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΕΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ....

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.