Ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών


Έξι αλλοδαπούς μετέφερε παράνομα με αυτοκίνητο ανήλικος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες 21 Μαϊου 2021 στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Καβάλας. Συγκεκριμένα όταν  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο 15χρονος οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον της Αρέθουσας, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια και άδειας ικανότητας οδηγού.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν έξι αλλοδαποί, τρεις εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Πηγή ΓΑΔΘ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.