ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Μ. 15 ετών. Ο Μιχάλης έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, λευκό T-shirt, μπλε αμάνικο μπουφάν, λευκά παπούτσια και έχει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.