Καρχαρίες σε Κινέτα και Αμάρυνθο - Δίπλα σε ψαράδες


Ψαράδες κατέγραψαν καρχαρίες σε Κινέτα και Αμάρυνθο να κάνουν τη βόλτα τους δίπλα και κάτω από τις βάρκες και τα σκάφη.

Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα ψαράδες σε Κινέτα και Αμάρυνθο, καθώς καρχαρίες έκαναν τη βόλτα τους δίπλα και κάτω από τα σκάφη τους.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, οι καρχαρίες δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την ανθρώπινη παρουσία.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έγιναν στο Facebook, στην Αμάρυνθο πρόκειται για Γλαυκοκαρχαρία (είδος Prionace glauka). Πέρασε κάτω από δύο βάρκες, με τους ψαράδες να το παρατηρούν. Σύμφωνα με τη σελίδα «Fishing in Greece», το συγκεκριμένο είδος καρχαρία είναι σχετικά κοινό στη χώρα μας αλλά απειλείται άμεσα με εξαφάνιση στη Μεσόγειο, καθώς γίνεται υπεραλίευση για τα πτερύγια και το κρέας του.

Καρχαρίας στην Κινέτα - Ξεπερνούσε σε μήκος τα 5 μέτρα

Μία ημέρα νωρίτερα, το μεσημέρι της Τετάρτης (26/5) στην Κινέτα, ένας ψαράς αντίκρισε έναν καρχαρία να κολυμπά δίπλα στη βάρκα του.

Σύμφωνα με το meteology.gr, το μήκος του ξεπερνούσε τα 5 μέτρα. Ανάρτηση στη σελίδα «Fishing in Greece» στο Facebook αναφέρει ότι πρόκειται επίσης για γαλάζιο καρχαρία (Prionace glauca).Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.