Ιράν: Ο πρόεδρος Ροχανί συγχαίρει τον Άσαντ για τη νίκη του στις εκλογές


Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί συνεχάρη την Παρασκευή τον Σύρο Μπασάρ αλ-Άσαντ γιατί κέρδισε μια τέταρτη προεδρική θητεία, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ιρανικής προεδρίας.

"Σας συγχαίρω ειλικρινά για την επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών και την επανεκλογή σας ως προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας", επισημαίνει ο Ροχανί σε δήλωση προς τον στενό σύμμαχο του Ιράν.

"Ο συριακός λαός έκανε ένα σημαντικό βήμα αποφασίζοντας για την τύχη και την ευημερία της Συρίας με τη μεγάλη προσέλευση και την αποφασιστική επιλογή", πρόσθεσε ο Ροχανί, συμφωνα με τον ιστότοπό του.

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Συγχαίρουμε τον πρόεδρο αλ-Άσαντ για την ξεκάθαρη νίκη στις εκλογές και ελπίζουμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε ανανέωση της ειρήνης και της ευημερίας στη Συρία".

Το Ιράν υποστήριζε πάντοτε ένα κυρίαρχο συριακό κράτος και απέρριπτε ξένη ανάμιξη στη χώρα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Άσαντ κέρδισε τις εκλογές την Πέμπτη λαμβάνοντας το 95,1% των ψήφων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.