Σύζυγος υγειονομικού κατά Κικίλια: Ήταν καταδικασμένος ή όχι ο άνθρωπός μας;


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ,
ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ,   
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ... Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Η ''ΑΡΙΣΤΗ'' ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ,ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ!!!

11 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ''ΕΠΙΣΗΜΟΙ'' ΘΑΝΑΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΣΚΛΗΡΟΥ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΟΙ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΣΥΖΥΓΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή της Ολυμπίας Τσάτσα προς τον υπουργό Υγείας: 

«Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια Βασίλειο

Κ. Υπουργέ

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξη σας στη πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη Καλημέρα Ελλάδα. Μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκατε και στον μεγάλο αριθμό θανάτων από την πανδημία στη χώρα μας.

Πραγματικά ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος και κάθε θάνατος προκαλεί θλίψη, ιδιαίτερα όταν είναι απρόσμενος και άδικος. Προκαλεί θλίψη γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χάθηκαν άφησαν πίσω τις οικογένειες τους, ενώ κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής τους.

Πρόσφατα κ. Υπουργέ επέστρεψε από την Αμερική η κόρη μου με το διδακτορικό το οποίο εκπόνησε εκεί στα χέρια της. Ξέρετε κ. Υπουργέ που βρήκε τον πατέρα της; Σε ένα μαρμάρινο τάφο. Υγειονομικό που χάθηκε στη πανδημία.

Προσπερνάω την θεσμική σας υποχρέωση να απευθύνεται συλλυπητήρια στις οικογένειες των υγειονομικών θυμάτων της πανδημίας την οποία έως και σήμερα δεν υλοποιήσατε, σαν να μην υπηρέτησαν οι άνθρωποι αυτοί το Εθνικό Σύστημα Υγείας για το οποίο τελικά και θυσιάστηκαν. Θα σταθώ όμως στην δήλωση που κάνατε ότι κανένας άνθρωπος για εσάς που νοσεί από κορονοϊο δεν είναι καταδικασμένος.

Σας ρωτώ κ. Υπουργέ. Ο δικός μας άνθρωπος υγειονομικός χωρίς υποκείμενο νόσημα που νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο μη αναφοράς χωρίς να διαθέτει σύστημα υψηλής ροής οξυγόνου, που διασωληνώθηκε και έμεινε εκτός ΜΕΘ πλέον των 30 ωρών και που στη ΜΕΘ που διακομίστηκε έγινε διακοπή ρεύματος και δεν λειτούργησε η γεννήτρια ήταν καταδικασμένος η όχι;

Περιμένω την απάντηση σας

Ολυμπία Τσάτσα»


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.