Η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία θα επισκεφθεί τη Λέρο και τους Λειψούς το ΣαββατοκύριακοΣτη Λέρο θα βρίσκεται το Σάββατο για μία μέρα, η Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Βασίλισσα θα διανυκτερεύσει στο νησί της Λέρου και την επομένη, την προσεχή Κυριακή θα μεταβεί στους Λειψούς για να εγκαινιάσει ένα θαλάσσιο πάρκο στο νησί.

Για λόγους ασφαλείας δεν έχουν δοθεί αναλυτικές λεπτομέρειες από την επίσκεψη και το πρόγραμμα της Βασίλισσας Σοφίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, θα έχει μεγάλη συνοδεία ενώ όπως τόνισε, έχει καταθέσει γραπτό υπόμνημα ώστε να διαμορφωθούν οι πρώην σχολές σε μουσειακό χώρο.

Οι τοπικές αρχές ετοιμάζονται για την υποδοχή ενώ ο Πρέσβης της Ισπανίας θα παραθέσει δείπνο στο νησί.

Η Βασίλισσα Σοφία είχε επισκεφτεί ξανά το νησί της Λέρου, το 2003.

 Δημοκρατική

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.