Ατύχημα για σέρφερ στον όρμο του Ναυαρίνου



Aτύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής (16/5) στο Χελωνάκι (ή Χελωνήσι) στον όρμο του Ναβαρίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, ένας 63χρονος Γερμανός σέρφερ έχασε τον έλεγχο της αετοσανίδας (kite-surf) και προσέκρουσε σε βραχώδες σημείο της νησίδας στα ανοιχτά της Πύλου.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση ενός περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος, στελεχών της Πυροσβεστικής και ενός ιδιωτικού σκάφους. Ο 63χρονος τραυματισμένος μεταφέρθηκε στην ακτή και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης ένας λιμενικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλου και έπειτα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να διερευνηθεί η κατάσταση της υγείας του.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.