Σκληρή κριτική Αντώναρου στον Κ.Μητσοτάκη.. «Πήγε στην Τήνο και έχει και το θράσος να τα ρίχνει τους πολίτες»

 

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ξαναχτυπά και κάνει ξανά σκληρή κριτική στον Μητσοτάκη!

  Δεν πρόλαβαν  να ανοίξουν οι μετακινήσεις και ο Μητσοτάκης ως άλλος ""ανεύθυνος""κατά τον ίδιο πολίτη πήρε το πλοίο της γραμμής για να πάει στην Τηνο στο εξοχικό του..Ο ίδιος που μας κατηγόρησε  για ανευθυνότητα στην σύσκεψη για την πανδημία

Αυτή είναι  η ηχηρή παρέμβαση -καυστική δήλωση του Αντώναρου:

«Μόλις έγινε άρση των περιορισμών ο ίδιος με τη φαμίλια του καβάλησε το πλοίο της γραμμής κι έφυγε για το σπίτι του στην Τήνο. Την ίδια μέρα. Μη χάσει στιγμή ο αφιλότιμος. Όχι θα κάτσει στην Αθήνα να σκάσει.

Κι έπειτα έχει το θράσος ο ανεύθυνος πρωθυπουργός της ανεμελιάς Κυριάκος Μητοτάκης να τα ρίχνει στους πολίτες. Δευτέρα πρωί πρωί — έχοντας επιστρέψει από το τριήμερο του. Επειδή κάνουν ότι έσπευσε να κάνει ο ίδιος. Να πάρουν μια ανάσα από την κλεισούρα. Λές κι ο κάθε πολίτης της χώρας έχει λιγότερα δικαιώματα από τον πρίγκιπα-πρωθυπουργό.

Όπως έστρωσε όμως, έτσι θα κοιμηθεί. Αλόγιστα επέβαλε γενικό λοκντάουν για έξι μήνες. Χωρίς εξαιρέσεις. Χωρίς τοπικές προσαρμογές. Τώρα με την ίδια (ανόητη) βιασύνη προχώρησε σε ουσιαστικά γενική άρση των περιορισμών. Ενώ η Ελλάδα εξακολουθεί να μετράει τους περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο από οιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα». 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.