Να ξεκαθαρίσουν τις διμερείς σχέσεις τους Αίγυπτος Τουρκία με διασφάλιση των αιγυπτιακών συμφερόντων ζητά το Κάϊρο

 


Σε δηλώσεις τπυ  υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι
υπογράμμισε την ανάγκη διασφάλισης των αιγυπτιακών συμφερόντωνκαι ζητησε απο την Τουρκία να μην παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας της Βόρειας Αφρικής, γράφει η ahram.org.

Επίσης δήλωσε ότι η συμπεριφορα της Τπυρκίας θα είναι τέτοια 
θα διαρκέσει και επομένως θα διεξαγάγουμε περαιτέρω διερευνητικές διαβουλεύσεις έως ότου φτάσουμε στο σημείο οι σχέσεις να επανέλθουν στο φυσιολογικό», δήλωσε ο Σούκρι.

Οι παρατηρήσεις του Σούκρι έρχονται καθώς η Τουρκία τους τελευταίους μήνες επιδιώκει την προσέγγιση με την περιφερειακή αντίπαλο, Αίγυπτο.

Οι σχέσεις με την Τουρκία πρέπει να βασίζονται στον «αμοιβαίο σεβασμό και τη μη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις», δήλωσε ο Σούκρι,
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.