Ο Τσαβούσογλου 'αλωνίζει' στη Θράκη 'ιδιωτικά' και οι Έλληνες δημοσιογράφοι εκτόςΜε δήθεν 'αγνές' προθέσεις ήρθε στη Θράκη να δει τους Έλληνες Μουσουλμάνους και όχι τουρκική μειονότητα, όπως επιμένουν να λένε. Προκλητική συμπεριφορά που δε μας κάνει εντύπωση...

Εντύπωση όμως μας κάνει η 'ύποπτη' ανοχή της κυβέρνησης καθώς και η απαγόρευση των Ελλήνων δημοσιογράφων να καλύψουν την 'ιδιωτική' επίσκεψη του, την ώρα που Τούρκοι δημοσιογράφοι τον ακολουθούν κατά πόδας.

Όλα αυτά την ώρα που  o τούρκος μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ απειλεί ανοιχτά τον Ερντογάν και την κυβέρνηση του με αποκαλύψεις.
Το πρωτότυπο βίντεο 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.