Άμεση παραδοχή του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ ότι κατέχει διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας

 



 Ο κατοχικός τουρκοκύπριος ηγέτης  Ερσίν Τατάρ παραδέχθηε δημόσια σήμερα σε δηλώσεις του ότι κατέχει το διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας

 Αφορμή για την δήλωση του αυτήν ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη  στην πενταμερή συνδιασκεψη στην Γενέυη σχετικά με την επίλυση του Κυπριακού όπου ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι"" 97 χιλιάδες Τουρκοκύπριοι που έχουν την κυπριακή ταυτότητα, το κυπριακό διαβατήριο και απολαμβάνουν όσα και οι Κύπριοι Ευρωπαίοι πολίτες, πρέπει να ντρέπονται; Πόσο περισσότερο πρέπει να ντρέπονται μέλη των συνεργατών του που έχουν την κυπριακή ταυτότητα ή το κυπριακό διαβατήριο;""

«Εάν ένας τρόπος υπάρχει, θα το επιστρέψω» δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ λέγοντας πως έχει διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησε ποτέ.

 Επίσης ανέφερε ότι  ο λαός του οι άνθρωποί του χρησιμοποιούν αυτό το διαβατήριο, είναι μια ανάγκη. Δυστυχώς, είναι προνόμιο του κράτους που σφετερίζονται. Οι άνθρωποί μας επωφελούνται της ελεύθερης διακίνησης με αυτό το διαβατήριο. Οι Τουρκοκύπριοι που έχουν την ταυτότητα, διαμένουν στην ελληνοκυπριακή πλευρά; Ψηφίζουν τον Αναστασιάδη;»

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο πρώην αποκαλούμενος «Υπουργός Εξωτερικών» του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι, σε σχέση με την κατοχή εγγράφων της Κυπριακής Δημοκρατίας από Τουρκοκύπριους, τονίζοντας ότι αν και ο ίδιος δεν θεωρεί σωστό να έχει, εντούτοις, οι «πολίτες» του ψευδοκράτους μπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους για υπηκοότητα.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.