ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ''ΣΦΡΑΓΙΔΑ'' ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ. Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.... ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ''ΔΙΑΛΕΓΕΙ'' ΠΟΛΙΤΕΣ... 
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σε συμφωνία για το «πράσινο διαβατήριο» την Πέμπτη, σε μια απόφαση θα βοηθήσει στο «άνοιγμα» των ταξιδιών στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι, ανέφεραν πηγές της ΕΕ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η συμφωνία θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε που ζει στις 27 χώρες της Ένωσης να έχει τη δυνατότητα να λάβει «ψηφιακό δελτίο υγείας», το οποίο θα εμφανίζει την κατάσταση εμβολιασμού, τα αποτελέσματα των τεστ Covid στα οποία έχει υποβληθεί ή εάν έχει αναρρώσει πρόσφατα από τη λοίμωξη.

Το πιστοποιητικό, που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία, τόσο για λόγους εργασίας όσο και για τουρισμό σε ολόκληρη την Ένωση.
Όσοι έχουν λάβει μία δόση εμβολίου θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πιστοποιητικό, ωστόσο μόνο εμβόλια εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) θα γίνονται δεκτά.

Σήμερα, τα εγκεκριμένα εμβόλια είναι αυτά των Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca και Janssen (Johnson & Johnson).

Το επίσημο όνομα του πιστοποιητικού θα είναι «EU Digital COVID certificate», έχοντας τροποποιηθεί ελαφρώς από το αρχικό «Digital Green Certificate».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.