Το επιτελικό κράτος θα κάνει και καταγραφή όσων απεργούν!ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ...
ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Το υπουργείο Εσωτερικών,  έστειλε εγκύκλιο στις δημόσιες υπηρεσίες, με την ένδειξη «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ» να καταγράψουν και να αποστείλουν μέχρι, αύριο, 7 Μαΐου πόσοι υπάλληλοι απήργησαν σήμερα και σε ποιο ποσοστό επί των υπηρετούντων ανέρχονται οι απεργοί.
Στην εγκύκλιο (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/159/οικ.7793) που κοινοποιήθηκε χθες και την οποία υπογράφει ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης, Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, Ιωάννης Σπηλιωτόπουλος αναφέρονται τα εξής  
«Θέμα: Αποστολή στοιχείων απεργίας. 
Ενόψει της εξαγγελθείσας από την ΑΔΕΔΥ 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την 6 η Μαΐου 2021, παρακαλούμε να αποστείλετε άμεσα και το αργότερο μέχρι την 7 η Μαΐου 2021, το σύνολο των υπηρετούντων υπαλλήλων, τον αριθμό και το ποσοστό των απεργούντων με βάση τους συνημμένους πίνακες.

Τα στοιχεία αυτά να αποσταλούν στην Υπηρεσία μας (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) με e-mail στο ped.hrm@ypes.gov.gr ως εξής:
Τα στοιχεία των Υπουργείων και με φροντίδα αυτών τα στοιχεία των εποπτευμένων από αυτά φορέων (ως συνημμένος πίνακας 1). 
Τα στοιχεία των Ανεξάρτητων Αρχών (ως συνημμένος πίνακας 2). 
Τα στοιχεία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και με φροντίδα αυτών τα στοιχεία των εποπτευμένων από αυτές νομικών προσώπων και των ΟΤΑ α΄και β’ βαθμού (ως συνημμένος πίνακας 3). 
Επειδή έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις ή και μη ανταπόκριση των υπηρεσιών στην οδηγία της παρούσας εγκυκλίου, τα Υπουργεία, οι Ανεξάρτητες Αρχές και οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις παρακαλούνται όπως προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή του συνόλου των ζητούμενων στοιχείων στο Υπουργείο Εσωτερικών άμεσα και σε κάθε περίπτωση εντός της οριζόμενης προθεσμίας προκειμένου η Υπηρεσία μας να διαθέτει αξιόπιστα στοιχεία. Αν, παρά ταύτα, τούτο δεν καταστεί δυνατό, παρακαλούμε όπως αναφέρετε στο έγγραφό σας τους λόγους της αδυναμίας. 
Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Ιωάννης Σπηλιωτόπουλος».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.