Στρατιωτική άσκηση στον Βόλο..Αντί βλήματα να χτυπήσουν προκαθορισμένο στόχο χτύπησαν κοπάδι με πρόβατα..

Κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο, Ενώ ήταν σε εξέλιξη άσκηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο πεδίο άσκησης των Γλαφυρών, βλήματα απο βαρέα όπλα ξέφυγαν από τον στόχο τους, το απόγευμα της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει κοπάδι με ζώα και να σκοτώσει επτά.

Η έκρηξη ήταν δυνατή, άνοιξε κρατήρα στο έδαφος και από τα θραύσματα βρήκαν ακαριαία τον θάνατο επτά γίδια που έβοσκαν κοντά στο σημείο και τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν. Ο ίδιος σώθηκε γιατί μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο λίγα μέτρα μακρύτερα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.