Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή του ΘωμάΑνοικτά τα καταστήματα την Κυριακή του Θωμά  αλλά και τα σούπερ μάρκετ, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, που ξεκίνησαν στις 5 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 του μηνός. Επόμενη Κυριακή που θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά είναι η 18η Ιουλίου.

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9 Μαΐου, εν μέσω εκπτώσεων . Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με τη γνωστή μέθοδο του click inside, με την οποία ο πελάτης μπαίνει στο κατάστημα με ραντεβού.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, για την μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα είναι υποχρεωτική η αποστολή SMS στο 13032 «Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών ωρών», ή με την συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή να συμπληρώσουμε το ανάλογο έντυπο μετακίνησης, (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης) καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13032, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.


Για το 2021 τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά τις παρακάτω Κυριακές :

18 Ιουλίου
7 Νοεμβρίου
12 Δεκεμβρίου
19 Δεκεμβρίου
26 Δεκεμβρίου
Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργούν κατά τις παρακάτω οκτώ (8) Κυριακές:

Την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των δύο τακτικών εκπτωτικών περιόδων
Τις δύο (2) Κυριακές πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων
Την Κυριακή των Βαΐων
Την τελευταία Κυριακή κάθε έτους 
Δύο Κυριακές συνολικά κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων
Να σημειωθεί ότι για έξι μήνες, από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, τα εμπορικά καταστήματα συγκεκριμένων περιοχών μπορούν να λειτουργούν κάθε Κυριακή.

Εν τω μεταξύ, σε συγκεκριμένους δρόμους και όχι σε ολόκληρη την επικράτεια των δήμων επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους για την περίοδο Μάιος έως και Οκτώβριος. Οι συγκεκριμένοι δρόμοι καθορίστηκαν με νέα υπουργική απόφαση και η οποία αφορά τον Δήμο Πειραιά, την Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών (δήμοι Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου), το ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης και την περιοχή πέριξ του αεροδρομίου των Σπάτων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.