ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ: ΠΙΘΑΝΗ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ;;

 Σοβαρό διπλωματικό ζήτημα προκαλείται  μετά την «αναγκαστική προσγείωση» του αεροσκάφους της Ryanair που εκτελούσε την πτήση Αθήνα - Βίλνιους (πρωτεύουσα Λιθουανίας, στη Βαλτική), στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Λευκορωσίας, Μινσκ.

Ήδη, φαίνεται πως έχει προκληθεί σημαντικό πολιτικό ζήτημα, με αρκετούς Ευρωπαίους πολιτικούς να αφήνουν ευθέως υπονοούμενα ότι οι Αρχές της Λευκορωσίας μεθόδευσαν την «αναγκαστική προσγείωση» του αεροσκάφους στο Μινσκ, προκειμένου να συλλάβουν στέλεχος της λευκορωσικής αντιπολίτευσης, που ήταν επιβάτης στην πτήση.

Η «αναγκαστική προσγείωση» έγινε κατόπιν απειλής για ύπαρξη βόμβας στην πτήση της Ryanair. Κάτι, όμως, που από τις έως τώρα έρευνες των Λευκορώσων ειδικών δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Όταν έγινε γνωστό το γεγονός, η ιστοσελίδα της Ryanair γέμισε με επικριτικά σχόλια.

 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.