Σκόπια:Διπλωματική ένταση με Ρωσσία.Απέλαση Ρώσσου διπλωμάτη.Άγνωστοι οι λόγοι απέλασης..

 Προκλητική κίνηση των Σκοπιανών χωρίς καμμιά εμφανή αιτία..

Τα Σκόπια προέβησαν σε απέλαση Ρώσσου διπλωμάτη από την χώρα.Η  Μόσχα επεξεργάζεται ήδη απάντηση.Πιο συγκεκριμένα, η ρωσική πρεσβεία στα Σκόπια επιβεβαίωσε την απέλαση του διπλωμάτη της, διαμηνύοντας πως «η ρωσική πλευρά εξετάζει αντίποινα».

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι οΡώσος Πρέσβης, Σεργκέι Μπαζντίκιν, κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Β. Μακεδονίας την περασμένη εβδομάδα, όπου ενημερώθηκε ότι ο διπλωμάτης της αποστολής του πρέπει να φύγει από τη χώρα εντός επτά ημερών.
«Σύμφωνα με το άρθρο 9 της Σύμβασης της Βιέννης, το υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε να κηρύξει έναν διπλωμάτη από τη ρωσική πρεσβεία persona non grata...    

 Οι λόγοι και οι παράγοντες της απέλασης άγνωστοι ακόμη.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.