Αρση περιορισμών στις μετακινήσεις, ξεκινάει και επίσημα απο σήμερα η τουριστική περίοδος

 


 14 Μαϊου σήμερα και η ""πανάγαθη"" και ""εργαζόμενη σκληρά προς όφελος του ελληνικού λαού""αποφάσισε κα έπραξε την άρση των μετακινήσεων εκτός νομών καθώς και το άνοιγμα του τουρισμού...

Συγκεκριμένα  άνοιξαν  οι  μετακινήσεις και πολλοί συμπατριώτες μας, άδραξαν της ευκαιρείας και έφυγαν για τους πολυπόθητους προορισμούς τους , με αυτοκίνητα κτελ, τρένα αεροπλάνα πλοία..

 Αλλά βεβαίως με τα απαραίτητα συνοδευτικά όποιος θέλει να ταξιδέψει,,,που σημαίνει είτε ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε μοριακό τεστ , είτε ραπιντ είτε σελφ τεστ,,,

Δηλαδή δεν ξεφεύγουμε απο πουθενά..για να ταξιδεψεις  να θέλεις διαβατήριο υγειονομικό  στην ίδια σου την χώρα..

Τώρα όσον αφορά τον τουρισμό, ξεκίνησε και αυτός επισημα σήμερα,,,Οσοι φορείς , ξενοδοχεία , μαγαζιά , κατάφεραν και επιβίωσαν  αυτού του οικονομικού στραγγαλισμού και εγκλεισμού,,ανοίγουν τις πύλες τους να υποδεχθούν τους free covid όπως λένε τουρίστες,,,,και ποιοι είναι πρώτοι στην λίστα,,, Μα οι φίλοι μας οι Γερμανοί που μας κάνουν και χάρη να έρθουν στην πατρίδα μας και ίδιως στην Κρήτη Ο  γερμανικός Τύπος «μπουστάρει» τα ταξίδια προς την Ελλάδα.

 Η SZ γράφει:  «Πού είναι εφικτές διακοπές;;;Η Ελλάδα έχει καταργήσει ήδη την υποχρεωτική καραντίνα για τους τουρίστες, η Ιταλία ακολουθεί στις 15 Μαΐου και η Αυστρία στις 19 του μηνός. Ως εισιτήριο αρκεί ένα αρνητικό τεστ. Εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι, όσοι ανάρρωσαν από το κορονοϊό, καθώς και τα μικρά παιδιά».

Και φυσικά η Κρήτη είναι ο κύριος προοροσμός. Η πρώτη πτήση τσάρτερ προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» που προερχόταν από το Αννόβερο με 183 επιβάτες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα αναμένονται 14 πτήσεις, ενώ εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο τετραήμερο στο νησί θα έχουν φτάσει οι πρώτοι δέκα χιλιάδες επισκέπτες από χώρες όπως Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Ελβετία, Γαλλία και Βέλγιο.

 

«Επιλέξαμε την Κρήτη για τις διακοπές μας γιατί μας έλειψε ο ήλιος και η θάλασσα» δήλωσαν στο creta24 οι πρώτοι επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που κατάφεραν να ταξιδέψουν μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.