Εισήγηση του Υπ. Ανάπτυξης για άνοιγμα των φροντιστηρίων μαζί με τα σχολεία


Τα φροντιστήρια και οι παιδικοί σταθμοί βρίσκονται στο τραπέζι της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης,τόνισε πως υπάρχει μια επιφύλαξη των παιδικών σταθμών καθώς «όσο κατεβαίνει η ηλικία, υπάρχει ο φόβος της πειθαρχίας».
Όσον αφορά τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου  το υπουργείο θα εισηγηθεί στους ειδικούς «να καταργηθεί το sms για το click inside, αλλά να παραμείνει ο χρονικός περιορισμός των τριών ωρών για τώρα»
και πως «αυτό μπορεί να αλλάξει σε 15 ημέρες, όσο προχωράει ο εμβολιασμός».
Για την εστίαση είπε ότι «μετά τις 15 Μαΐου θα διευρυνθεί το ωράριο για τα καταστήματα της εστίασης» και μέχρι τότε ισχύει το SMS για μετακίνηση ενώ για τους ημιυπαίθριους χώρους των καταστημάτων υπογράμμισε πως δεν μπορούν να ανοίξουν για τον μήνα Μάιο.
Από την πλευρά του και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως οι προτάσεις του υπουργείου προς τους ειδικούς περιλαμβάνουν άνοιγμα των φροντιστηρίων μαζί με τα σχολεία και την κατάργηση των μηνυμάτων για το λιανικό εμπόριο για όπου ισχύει το click inside.
«Θα κάνουμε τις προτάσεις μας και θα αναμένουμε τις αποφάσεις των επιδημιολόγων. Η διεύρυνση του ωραρίου αυτή τη στιγμή δεν είναι στο τραπέζι», εξήγησε.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.