Στην Κόρινθο εντοπίστηκαν οι δύο ανήλικες που αγνοούντανΗ περιπέτεια της 17χρονης Μαρίας Φ. και της συνομήλικής της, Μαγδαληνής Κ., είχε αίσια έκβαση τη Δευτέρα 17 Μαΐου, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στην περιοχή της Κορίνθου από διερχόμενο αστυνομικό. Ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δύο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Στη σχετική του ενημέρωση το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φ. και στη Μαγδαληνή Κ., για τις οποίες θα αποφανθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ώστε να βρεθεί ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.