Η Εθνική τράβηξε τις συντάξεις μόλις πληρώθηκαν


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους συνταξιουχους της Εθνικής τράπεζας , καθώς χθες (24/5) μετά την πίστωση των συντάξεων Ιουνίου, αιφνιδίως τις τράβηξε από τους λογαριασμούς τους, έναντι ληξιπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων!

Οι αντιδράσεις των συνταξιούχων είναι σφοδρές, καθώς βρέθηκαν απροειδοποίητα χωρίς συντάξεις, ενώ ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος με ανακοίνωσή του κατήγγειλε την ενέργεια της τράπεζας και κινείται για την επιστροφή των ποσών. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η ακόλουθη:  

«Ο Σύλλογος  μας, μόλις  έγινε γνωστή η ενέργεια της τράπεζας  η οποία εντελώς αυθαίρετα και απροκάλυπτα πήρε πίσω τις συντάξεις των συνταξιούχων,  που λίγο πριν είχε πιστώσει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, προέβη σε όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποκαταστήσει την αχαρακτήριστη αυτή ενέργεια  σε βάρος των συναδέλφων συνταξιούχων.

Μίλησε διεξοδικά  με τους Νομικούς και αρμόδιες υπηρεσίες  προκειμένου να εντοπίσει  τα πιο  δυνατά  από  τα  επιχειρήματα μας.

Έχοντας  όλα τα στοιχεία, ο σύλλογος μας σε έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου αποφάσισε και προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες που σκόπευαν στην άμεση λύση του χθεσινού προβλήματος με την επιστροφή των συντάξεων στους λογαριασμούς  και στην αποφυγή της επανάληψης του σήμερα.

Περιμένοντας ουσιαστικές απαντήσεις  σήμερα,  απαντήσεις που μέχρι τώρα δεν έχουν δοθεί, ο σύλλογος αναμένει ευρισκόμενος  σε συνεχή συνεδρίαση και θα σας ενημερώσει». 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.