Μενίδι...Συμπλοκές μεταξύ Ρομά.. Προϋπαρξη βεντέτας.

  Πυροβολισμοί τώρα το μεσημέρι στο Μενίδι .Οι άνδρες της ΟΠΚΕ έφτασαν στο Μενίδι μετά απο σήμα της Άμεσης Δράσης,,,20 άτομα ηταν στις συμπλοκές και άρχισαν να τρέχουν ...Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μετά απο καταδίωξη  έναν 22χρονο που προσπαθούσε να πετάξει ένα πιστόλι με γεμιστήρες και σφαίρες..

Μετά την σύλληψη του εγινε έρευνα στο σπίτι του και στο γύρω οικοπεδο και βρέθηκαν δυο καραμπίνες και σφαίρες.

Επίσης συνελήθφησαν άλλοι δύο Ρομά  που πήραν προθεσμία για να απολογηθούν Αναζητούνται αλλά τρία άτομα


Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μεταφέρθηκαν κάλυκες που συνελέγησαν στο σημείο των πυροβολισμών αλλά και τρία όπλα που κατασχέθηκαν (ένα πιστόλι και δύο καραμπίνες).

Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι το επεισόδιο συνδέεται με βεντέτα πολλών χρόνων ανάμεσα σε οικογένειες που ζουν στην ίδια περιοχή.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.