Μέγαρα: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς – Διάσπαρτες εστίες


Χωρίς μεγάλο μέτωπο, αλλά με πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες, εξελίσσεται η πυρκαγιά σε Κορινθία και Δυτική Αττική, που ξεκίνησε την Τετάρτη από τον Σχίνο Κορινθίας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την πυροσβεστική.

 Στόχος είναι να οριοθετηθεί εντός της ημέρας η φωτιά, για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν και πάλι με το πρώτο φως 16 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα, μαζί με 278 πυροσβέστες, 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές και μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 Η φωτιά έχει κάψει μέχρι τώρα πάνω από 50.000 στρέμματα δάσους, προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή, καθώς και πολλές κατοικίες.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.