Απεβίωσε ο Νίκος Πάλλης, σύζυγος της Φανη -Πάλλη -Πετραλιά



Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της πρώην υπουργού Φάνης Πάλλη Πετραλιά, επιχειρηματίας Νίκος Πάλλης.

Ο Νίκος Πάλλης που απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών, ήταν μια εμβληματική μορφή στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας αφού ήταν ο παλαιότερος έμπορος της οδού Ερμού.

Υπήρξε ιδιοκτήτης του πιο γνωστού χαρτοπωλείου της Αθήνας, «Πάλλης 1870» και κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη και πρωτοπόρα εργοστασιακή μονάδα για την παραγωγή τετραδίων και σχολικών ειδών με τα πιο σύγχρονα τότε μηχανήματα που είχαν εισαχθεί στην Ελλάδα.
Την είδηση του θανάτου δημοσιοποίησε σε ανάρτησή της η Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

«Αυλαία 1922-2021 - 55 χρόνια κοινού βίου, 4 παιδιά, 11 εγγόνια» αναφέρει, δίνοντας σε μία μόλις φράση το εύρος της θλίψης για τον χαμό του συντρόφου της ζωής της.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.