Γιώργος Τράγκας - Η απάντηση μου στη "λάσπη" που δέχομαι και στη δόλια καταγγελία στο ΕΣΡ βιντεο

Γιώργος Τράγκας - Η απάντηση μου στη "λάσπη" που δέχομαι και στη δόλια καταγγελία στο ΕΣΡ βιντεο 

Νέα λασπολογική επίθεση εξαπέλυσαν με εντολή ΜΑΞΙΜΟΥ οι χειραγωγούμενοι δημοσιογράφοι στην Αθήνα. Το ΜΑΞΙΜΟΥ έδωσε εντολή στον ΕΟΦ να καταγγείλει στο ΕΣΡ, τον Γιώργο Τράγκα με τα ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία ότι ο γνωστός δημοσιογράφος-εκδότης και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Γιώργος Τράγκας, παραπλάνησε του ακροατές του, προωθώντας δήθεν φάρμακα όπως η κολχικίνη, η αζιθρομυκίνη και η Ιβερμεκτίνη.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΦ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΌ ΣΤΟΙΧΕΙΑΜοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.