Πρόεδρος πυροσβεστών: Κανείς στην ΕΜΑΚ δεν αρνήθηκε να εμβολιαστεί


Την έντονη ενόχληση των μελών του σώματος της ΕΜΑΚ μετάφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος, μετά την απόφαση του ''υποχρεωτικού'' εμβολιασμού τους.
Ο κ. Σταθόπουλος ξεκαθάρισε πως ''μας ενοχλεί η απειλή" και εξέφρασε την απορία του ιδίου και των συναδέλφων του για το ζήτημα.
«Είναι απορημένοι οι συνάδελφοι. […] Δημιουργήθηκε ένα θέμα που δεν υπάρχει» σημείωσε στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν αρνήθηκε να εμβολιαστεί.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η διατύπωση της απόφασης της απόφασης είναι λανθασμένη, ενώ προειδοποίησε πως μπορεί να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα.
Σημειώνεται πως όποιοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, θα αντικαθίστανται, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση.
Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για ολόκληρο τον Δημόσιο Τομέα, σημείωσε, ακόμη.
Ερωτώμενος για το εάν υπάρχουν αρνητές εντός του Σώματος, σημείωσε πως υπάρχει ένα ελάχιστο ποσοστό, όπως συμβαίνει και στην κοινωνία όμως.
Αλλά, επέμεινε πως κανείς δεν αρνήθηκε να εμβολιαστεί «απλώς στάθηκαν πίσω – πίσω».
Ο ίδιος, επεσήμανε πως η εν λόγω απόφαση βάζει την ΕΜΑΚ απέναντι στην κοινωνία και παρουσιάζει τα μέλη της σαν αρνητές, κάτι που δεν ισχύει.
Τέλος, σημείωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με τα πόσοι είναι οι εμβολιασμένοι στις τάξεις της ΕΜΑΚ, όπου εργάζονται 400 άτομα, ωστόσο επανέλαβε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με αυτό το θέμα.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.