Υπόθεση Φουρθιώτη,Ζήτησε να μεταφερθεί στο Δρομοκαϊτειο.Αρνητικοί οι γιατροί , επεστρεψε στον Κορυδαλλό.

 


Με κάθε τρόπο ο Μ.Φουρθιώτης προσπαθεί να βρεθεί εκτός των φυλακών Κορυδαλλού.Έτσι με δική του πρωτοβουλία και με συνοδεία αστυνομικών μετεβεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο όπου ζήτησε ψυχιατρική  εκτίμηση και γνωμάτευση  θεωρώντας πως χρήζει νοσηλείας...Οι γιατροί που τον εξέτασαν αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας,,


Έτσι ο προφυλακισμένος Φουρθιώτης επέστρεψε στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού, αποτυγχάνοντας να βρεθεί εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος έστω και για λίγο.

Ο ίδιος κρατείται στην πτέρυγα 6 των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κελί μαζί του είναι άλλοι 4 κρατούμενοι που θεωρούνται "χαμηλής επικινδυνότητας".

 Πίνει μόνο εμφιαλωμένο νερό και κάνει "ειδική διατροφή""με τρόφιμα που θεωρουνται πολυτέλεια στις φυλακές γιατί υποστηρίζει ότι εχει προβλήματα υγείας

Ο Φουρθιώτης βρίσκεται στη φυλακή από τις 2 Μαΐου καθώς κατηγορείται για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα μετά τα πυρά που δέχθηκαν αστυνομικοί στη Νέα Ερυθραία και την επίθεση στο σπίτι του, η οποία εικάζεται ότι ήταν σκηνοθετημένη από τον ίδιο.


 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.