Καταγγελία δημοτικής συμβούλου: Αφήνουν άπορες οικογένειες χωρίς ρεύμα στη Θεσσαλονίκη!


Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Έρμαια της γραφειοκρατίας και της αθάνατης κρατικής αναλγησίας φαίνεται ότι είναι περίπου 20 οικογένειες συμπολιτών μας στη Θεσσαλονίκη, που δυσκολεύονται να έχουν τα πιο βασικά, και αυτονόητα για τους περισσότερους, αγαθά.

Όπως καταγγέλλει η δημοτική σύμβουλος της πόλης, Ιωάννα Σπανού, η αρμόδια επιτροπή του Δήμου επιφορτισμένη με το λειτούργημα να ελέγχει τα δικαιολογητικά πολιτών που δεν έχουν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα και αναλόγως να παρέχει μια επιδοματική βοήθεια (που μπορεί να φτάσει το 100%), λόγω... κορωνοϊού κι άλλων αδιευκρίνιστων αιτιών, δεν έχει συνεδριάσει από τον Σεπτέμβριο του 2020!

Ως εκ τούτου, οι αιτήσεις των πολιτών που έχουν απόλυτη ανάγκη λιμνάζουν και... αποτελεί ένα επιτακτικό ερώτημα αν αυτές οι οικογένειες καταφέρνουν να «απολαμβάνουν» το βασικό αγαθό του πολιτισμού μας, το ηλεκτρικό ρεύμα. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ιωάννα Σπανού, μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής, που εκλέχθηκε με την παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα για αυτόν και μια σειρά από άλλους λόγους που τους εξηγεί σε συνέντευξή της στο zougla.gr.

Αναμένεται η επίλυση αυτού του σοβαρού κοινωνικού προβλήματος.

zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.