Αργεντινή :Εισαγγελέας για τον θάνατο Μαραντόνα.Ανθρωποκτονία απο πρόθεση ,δείχνει εφτά ατομα να εμπλέκονται.

 


Ο  εισαγγελέας του Σαν Ισίνδρο έδειξε  επτά άτομα να εμπλέκονται στον θάνατο  του Ντιέγκο Μαραντόνα..για ανθρωποκτονία από πρόθεση και   ζήτησε  από τον δικαστή να μην επιτρέψει σε αυτούς τους επτά να φύγουν από τη χώρα.

Αν οι κατηγορούμενοι κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 8-25 χρόνια.

Η εισαγγελία είχε ορίσει ένα ιατρικό συμβούλιο για να καθορίσει αν υπήρχαν αποδείξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση από την ιατρική ομάδα του Μαραντόνα. Αυτό το συμβούλιο αποκάλυψε σε αναφορά του ότι η ιατρική ομάδα που είχε αναλάβει τον Μαραντόνα πριν από τον θάνατό του ενήργησε "με τρόπο ακατάλληλο, ανεπαρκή και απερίσκεπτο" και τον "άφησε στις δικές του συσκευές", δηλαδή ότι είχε εγκαταλειφθεί στη μοίρα του.

 Ο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου από καρδιακή ανεπάρκεια, δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο. Ο Λεοπόλδο Λούκε, νευροχειρουργός που έκανε την επιτυχή επέμβαση στον εγκέφαλο του Μαραντόνα, και η ψυχίατρος Αγουστίνα Κοσατσόφ είναι ανάμεσα σε αυτούς τους επτά που κατηγορούνται, σύμφωνα με το ESPN.com.

Η κατάθεση των κατηγορουμένων θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου. Σημειώνεται πως είχαν έρθει στη δημοσιότητα ηχητικά από ιδιωτικές συζητήσεις γιατρών και ανθρώπων από την ομάδα του Μαραντόνα και σ' αυτά υπήρχαν ενδείξεις ότι ο Μαραντόνα δεν έτυχε της σωστής φροντίδας πριν από τον θάνατό του.

Πέρα από τον νευροχειρουργό και την ψυχίατρο κατηγορούνται δύο νοσοκόμοι -ένας άνδρας και μία γυναίκα-, ένας επόπτης νοσοκόμων, ένας γιατρός και ένας ψυχολόγος.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.