Επεισόδια και χημικά έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ



Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ όπου προσπάθησε να φθάσει η πορεία αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους, στην οποία συμμετείχαν παλαιστινιακές οργανώσεις και κινήματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Οι διαδηλωτές  προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων και να φθάσουν στην πρεσβεία, απωθήθηκαν, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και αντλιών νερού.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για έναν αστυνομικό που έχει τραυματιστεί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.