Καστελι ,,,Παμπολα φίδια πηγαν στις αυλές των σπιτιών

 Κρήτη: Βγάζουν φίδια από τις αυλές των σπιτιών τους με φτυάρια

 Καστελι ,,,Παμπολα φίδια πηγαν στις αυλές των σπιτιών

ΙΣΩΣ .για αυτο και μονο  οχι για αλλο λογο . 

Λόγω λοιπον της κατασκευής του αεροδρομίου στην πεδιάδα, χάλασαν οι φωλιές των φιδιών στα 10.000 στρέμματα και πιάσανε τα χωριά. Όπως βλέπει κανείς, αυτό το μέγεθος των φιδιών παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον Ευαγγελισμό. Λόγω του αεροδρομίου έπιασαν τα φίδια τα χωριά και οι κάτοικοι των γύρω χωριών του αεροδρομίου με τα φτυάρια μαζεύουν τα τεράστια φίδια», λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό που ζητείται είναι η λήψη μέτρων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και από το Δήμο, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσάρεστη συνέπεια θα μπορούσε να υπάρξει από αυτή την κατάσταση...

Πηγή: newshub.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.