Ο ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση και τους εμβολιασμούς πολίτης, ήταν τελικά ο Πρόεδρος των υπαλλήλων της βουλής.

Ο Γιάννης Σιαμπάνης στη Γιορτή του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής για την 25η Μαρτίου το 2017 / Eurokinissi

Πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και επικεφαλής του «γαλάζιου» συνδυασμού, Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων, αποδείχτηκε ο… αυθόρμητος κόλακας της κυβέρνησης που παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ για τους εμβολιασμούς. «Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο!» είπε κατενθουσιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου. Η απίστευτη απάντηση του συνδικαλιστή στο documentonews.gr.

«Εγώ το έκανα χθες. Έχω κάνει το Astrazeneca και τις δύο δόσεις» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής, Γιάννης Σιαμπάνης, με τον Δ. Οικονόμου να σχολιάζει από το στούντιο: «Ορίστε σοβαρός άνθρωπος!».


Εν συνεχεία, ο… αμερόληπτος «γαλάζιος» συνδικαλιστής έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης, λέγοντας με χαρακτηριστική παραστατικότητα: «Πολύ καλά. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του από τα εγκωμιαστικά σχόλια του… ανυποψίαστου πολίτη προς την κυβέρνηση και ανέφερε δις: «Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο!».





Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.