Αύριο η μεταφορά του Μένιου Φουρθιώτη στον Κορυδαλλό


Στον Κορυδαλλό θα οδηγεί το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης που σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), ο τηλεπαρουσιαστής θα παραληφθεί γύρω στις 8:30 - 9:00 το πρωί από την ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι στιγμής, και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μπει στην ΣΤ' πτέρυγα ενώ πρώτα θα κάνει μοριακό τεστ για κορονοϊό.
Παράλληλα, οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.
Yπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του με απόφαση του εισαγγελέα ύστερα από την πολύωρη απολογία τους.
Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή και έτσι ο Μένιος Φουρθιώτης παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.
Σύμφωνα με τo MEGA, ο 35χρονος παρουσιαστής κράτησε αρνητική στάση ενώπιον του ανακριτή, όπως είχε κάνει και προανακριτικά ενώπιον των αστυνομικών.
Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την απόπειρα ανθρωποκτονίας των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία αλλά και τις επιθέσεις στο σπίτι του παρουσιαστή με καλάσνικοφ και εκρηκτικό μηχανισμό, επέμειναν στις απολογίες τους ότι η μόνη σχέση τους με τον παρουσιαστή ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως προσωπικό φύλαξης.
Όσο για το DNA του, το οποίο εντοπίστηκε στο σάκο μεταφοράς του καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία και την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, ο 48χρονος φέρεται να είπε ότι η συγκεκριμένη τσάντα ήταν στον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται ο παρουσιαστής και την είχε κουβαλήσει.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.