Άνοιγμα με... πλειστηριασμούς


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΙΣΜΟΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΡΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ.
ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ..
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟΣ....

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eauction.gr έχουν αναρτηθεί πάνω από 3.800 πλειστηριασμοί, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του 2021.

Για τον Μάιο έχουν προγραμματιστεί περίπου  500 πλειστηριασμοί, οι οποίοι αφορούν κυρίως , επαγγελματικά ή άλλα πολυτελή ακίνητα. 
Οι πλειστηριασμοί θα πραγματοποιούνται πλέον με διαδικασίες fast track, καθώς θα διενεργούνται τάχιστα, με τον οφειλέτη να χάνει το σύνολο της περιουσίας του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ θα μπορεί να παρακολουθεί… live τη διαδικασία εκποίησης της περιουσίας του.

Οι πλειστηριασμοί είχαν  'παγώσει' από τις 7 Νοεμβρίου 2020, όταν και ξεκίνησε το δεύτερο lockdown, ενώ αποφασίστηκε και το κλείσιμο των δικαστηρίων. 

Η πρώτη κατοικία όσων έχουν πληγεί από την πανδημία συνεχίζει να προστατεύεται μέχρι τις 31 Μαΐου, που σημαίνει ότι από την 1η Ιουνίου θα βγουν στο 'σφυρί' και ακίνητα των απλών νοικοκυριών, ενώ την ίδια ημερομηνία εκπνέει και ο «νόμος Κατσέλη». 
Το ξεκίνημα των πλειστηριασμών ζητούν εδώ και καιρό οι δανειστές, αλλά και οι τράπεζες.
Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει εκτιμήσει πως η πανδημία θα αφήσει πίσω της  μη εξυπηρετούμενα δάνεια, 8-10 δισ. ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ενήμερα πριν ξεσπάσει η υγειονομική κρίση τον Μάρτιο του 2020.

Οι θεσμοί ζητούν επιτακτικά την επαναφορά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, προκειμένου να «κουμπώσουν» με την ενεργοποίηση του νέου Πτωχευτικού Νόμου από την 1η Ιουνίου για τα νοικοκυριά και τα φυσικά πρόσωπα με επιχειρηματική δραστηριότητα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.