Συνταξιούχος αστυνομικός στην Ζάκυνθο αυτοκτόνησε..Διερευνείται η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία

 


Στην Ζάκυνθο ένας ακόμα συμπατριώτης μας αυτοκτόνησε,,συγκεκριμένα ένας 59 συνταξιούχος αστυνομικός έβαλε τέλος στην ζωή του με δίκκανο


Ο αυτόχειρας, στήριξε το γεμάτο δίκαννο στο πάτωμα, το έβαλε στο στήθος του και αυτοπυροβολήθηκε, στην καρδιά. οι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο του συμβάντος βρήκαν σημείωμα του θανόντος που  έγραφε “Ζητάv συγγνώμη από τα παιδιά μου και από όλο τον κόσμο”.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τον συνταξιούχο στην αυτοκτονίαΜοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.