Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στην Καστέλλα με το Γάλλο χορευτή



Τέλος  στο θρίλερ εξαφάνισης του 27χρονου Γάλλου χορευτή, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο σκελετός που είχε βρεθεί στις 7 Μαϊου σε ερειπωμένη βίλα στον Πειραιά, ανήκει τελικά στον άτυχο νεαρό.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, η  ταυτοποίηση έγινε με την μέθοδο του DNA και ήδη έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα η μητέρα του, που εκλιπαρούσε μήνες τώρα να βρεθεί το παιδί της ζωντανό. Παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη, εντόπισαν την Παρασκευή 7 Μαΐου μέσα σε μία υδατοδεξαμενή, το σκελετό ενός ανθρώπου.
 Ειδοποίησαν τους γείτονες και στον τόπο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που τον ανέσυρε.
Το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το πανδοχείο που έμενε ο Γάλλος χορευτής που αγνοούνταν σήμανε συναγερμό. 
Τα ευρήματα και το χρονικό διάστημα «έδειχναν» από την πρώτη στιγμή τον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ που του άρεσε να κάνει γιόγκα και διαλογισμό σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια.

Ο 27 χρόνος, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο. Εξαφανίστηκε τη Παρασκευή 21 Αυγούστου, όταν έφυγε για διαλογισμό.

Πλέον οι Αρχές καλούνται να διαπιστώσουν από τι προήλθε ο θάνατος του άτυχου χορευτή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.