ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ , ΤΡΟΦΙΜΑ

ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΩΣ 25% ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΩΣ 33% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .

 ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ  :

 ΟΣΠΡΙΑ  3-10% ,ΡΥΖΙ 11-25%

 ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 15-20%  , ΣΠΟΡΕΛΑΙΑ14%

ΚΑΦΕΣ 2,80%

ΧΑΡΤΙΚΑ 3,5% , ΣΑΠΟΥΝΙ 3%

ΜΠΥΡΕΣ 2-5,5%, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ 1,5-5,5%, ΚΡΑΣΙΑ 3-6%

 ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ 3-6,5%, ΧΥΜΟΙ 2-5%

ΑΥΓΑ 5%

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝΜοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.