Άγρια δολοφονία άνδρα στη Βάρη-Ακόμη μία εκτέλεση μέσα στο δρόμο!


Νεκρός έπεσε ένας άνδρας σήμερα στη Βάρη μετά από πυροβολισμούς. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, το θύμα είναι ο πυγμάχος Α.Μ., ενώ το περιστατικό έγινε έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος», που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι προσέγγισαν τον άνδρα με ένα μαύρο πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μάλιστα ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. 

Πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς χθες Κυριακή σημειώθηκε η δολοφονία ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.