ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ(ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ

 


Επίσης κατά την δήλωση του Υφυπουργού αρμόδιου για  Θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτη Τσακλόγλου, το ασφαλιστικό σύστημα ""διατηρεί τον δημόσιο χαρακτήρα του"" αλλά μετατρέπεται από διανεμητικό σε κεφαλαιοποιητικό,,,,ώστε ο ασφαλισμένος αν επιθυμεί να κατευθύνει και να επενδύει τα κεφάλαια του ασφαλιστικού του κουμπαρά σε  προσεκτικά σχεδιασμένα επενδυτικά χαρτοφυλάκια....

ΔΗΛΑΔΗ Η  ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ  ΓΝΩΣΤΑ ΦΑΝΤ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Η ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤ,, ΤΟΥΣ ""ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"".

Οι δηλώσεις λοιπόν αυτές έγιναν απο τον Υφυπουργό στο ""γνωστό"" ελιτιστικό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.


 Αναφερόμενος στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, ο κ. Τσακλόγλου ανέφερε πως υπάρχει «διευθέτηση του χρόνου εργασίας με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο»

Η κυβέρνηση προχωράει στην η ψηφιοποίηση του συνόλου του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού αρχείου του ΕΦΚΑ,Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακλόγλου είναι «δομική αλλαγή η ψηφιοποίηση των συντάξεων για μείωση των εκκρεμών συντάξεων».
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.