“Τα Πομακόπουλα είναι Ελληνόπουλα Μπαχτσελί”- Απάντηση από τον Πρ. Εμφιετζόγλου



Ο πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου έχει ασχοληθεί συστηματικά και επίμονα με τα θέματα της Θράκης. Απαντά στις ανοησίες που εκστόμισε ο ακροδεξιός Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί ,αφού και η σημερινή κυβέρνηση,όπως και οι προηγούμενες δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει όπως πρέπει .

Το κείμενο του κ.Εμφιετζόγλου:

Ώστε αξιότιμε “κύριε” Μπαχτσελί τα Πομακόπουλα της Πάχνης είναι Τουρκόπουλα και η Πάχνη είναι τουρκικό χωριό!
Έχεις πάει κύριε στην Πάχνη; Έχεις δει τα όμορφα Πομακόπουλα με τις ωραίες τους ενδυμασίες; Έχουν καμία σχέση με τα μογγολικά χαρακτηριστικά των προγόνων σου;
Μα δεν φταις εσύ. Φταίνε οι Ελληνικές Κυβερνήσεις που επί χρόνια ανέχονται την εγκληματική σας προσπάθεια να τα εκτουρκίσετε με χρήματα και εκβιασμούς.
Έχουν, όντως, τεράστιες ευθύνες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, που τόσα χρόνια δεν φρόντισαν να τους διδάσκουν την δική τους γλώσσα – την πομακική – όπως έχουν ρητή υποχρέωση από την Συνθήκη της Λωζάνης, όπου οι μουσουλμανικές μειονότητες πρέπει να διδάσκονται τις μητρικές τους γλώσσες.
Εν πάση περιπτώσει, φροντίσαμε να καλύψουμε την λυπηρή παράλειψη της Πολιτείας. Έχουν προ ετών γραφεί τα Λεξικά (Ελληνοπομακικό, Πομακοελληνικό), η Γραμματική και το Αναγνωστικό και υπάρχουν πολλοί Πομάκοι δάσκαλοι που μπορεί να τα διδάξουν.
Τέρμα πια κύριε Μητσοτάκη τα τουρκικά απ’ τα πομακοχώρια και τους Ρωμά. Αυτό το έγκλημα πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Υ.Γ.: Κοινοποιείται στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Κεραμέως, με σειρά Ελληνοπομακικών Βιβλίων.
Π.Ε.
militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.