Οικογένεια Τσατσαρωνάκη .Αγόρασε και θα επαναλειτουργήσει το ιστορικό εργοστάσιο ΚΑΤΣΕΛΗΣ!

 

Μετά απο οκτώ χρόνια απο το κλείσιμο του εργοστασίου της ιστορικής εταιρείας αρτοσκευασμάτων ΚΑΤΣΕΛΗΣ έρχεται τώρα ο επιχειρηματίας Ν.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ιδιοκτήτης της εταιρείας ΜΑΝΝΑ να το αγοράσει μέσω πλειστηριασμού.


Η παραγωγική μονάδα, που βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, κοντά στην Εθνική οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης, είναι έκτασης 23.000 τ.μ. εντός οικοπέδου 35.000 τ.μ.Μετά από αυήην την εξέλιξη θα επαναλειτουργήσει  υπό τον έλεγχο της κρητικής αρτοποιίας "Το ΜΑΝΝΑ-Ν.Τσατσαρωνάκης”.

 Και με αυτην την κίνηση μάτ αποκτά παραγωγική βάση και στην Αθήνα.
Επιπλέον, και αυτό αφορά το σύνολο της οικονομίας, για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Κατσέλης θα χρειαστεί σημαντικός αριθμός εργατικού δυναμικού. Στην πρώτη φάση λειτουργίας θα απασχοληθούν σε αυτό 90 εργαζόμενοι -στον αριθμό αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα 40 άτομα που απασχολεί η εταιρεία ήδη στο υποκατάστημα της που βρίσκεται στην Αθήνα (διανομείς, οδηγούς, πωλητές, γραφίστες, μάρκετινγκ κτλ)-, ενώ στην πλήρη λειτουργία της στη μονάδα θα εργάζονται 600 άτομα προσωπικό.

Αυτό θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες ενώ για την υλοποίηση της επένδυσης και την αγορά νέων μηχανημάτων, δηλαδή για την επαναλειτουργία του εργοστασίου θα απαιτηθούν περί τα 25 εκατ. ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.