Μήνυση οικογένειας Βαλυράκη: «Τον δολοφόνησαν, έχουν κατονομαστεί και οι αρμόδιοι μένουν άπραγοι»



Μήνυση κατά «παντός υπευθύνου επίορκου Εισαγγελικού Λειτουργού καθώς και κάθε άλλου προανακριτικού υπαλλήλου» που χειρίζεται μέχρι σήμερα την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, κατέθεσε η οικογένειά του, κατηγορώντας τις αρμόδιες κρατικές αρχές πως κωλυσιεργούν αδικαιολόγητα με κίνδυνο να χαθούν κρίσιμα στοιχεία και στην ουσία υποθάλπτουν τους δράστες, ενώ ταυτόχρονα η πολιτεία μένει άπραγη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων», ένα μίλι μακριά από το σκάφος του. Αρχικά η υπόθεση είχε παρουσιαστεί ως δυστύχημα κατά τη διάρκεια ψαρέματος, ωστόσο μάρτυριες, στοιχεία και τέλος ο ιατροδικαστής ανέτρεψαν τα δεδομένα, δείχνοντας πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Σήφης Βαλυράκης, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι και το σώμα από άτομα, που προσέγγισαν την βάρκα του με αλιευτικά σκάφη, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να εντοπιστεί αργότερα νεκρός. 


Μάλιστα στην ανακοίνωση της κατάθεσης μήνυσης, αναφέρεται πως οι δράστες της επίθεσης πλέον είναι γνωστοί, έχουν κατονομασθεί από αυτόπτη μάρτυρα και τους γνωρίζουν τόσο οι Λιμενικές Αρχές στη Χαλκίδα και την Ερέτρια, αλλά και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Χαλκίδας που χειρίζεται την υπόθεση. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.