Μεγάλη υποχώρηση του Bitcoin μετά από νέα μέτρα της Κίνας


Το Bitcoin υποχώρησε κάτω από τα $40.000 για πρώτη φορά μέσα σε τρεις μήνες. Η πτώση έφτασε το 10% και συνέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση της Κίνας πως δε θα επιτρέψει συναλλαγές με κρυπτονομίσματα και προειδοποίησε τους επενδυτές για τις συναλλαγές με αυτά.

Η συναλλαγές με κρυπτονομίσματα έχουν απαγορευτεί στην Κίνα από το 2019 καθώς προσπαθεί να δώσει ώθηση στο ψηφιακό γουάν, ωστόσο το νέο ban αφορά την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας η οποία απαγόρεψε στις τράπεζες, στους οικονομικούς οργανισμούς αλλά και στις εταιρίες πληρωμών να προσφέρουν υπηρεσίες που περιλαμβάνουν συναλλαγές με κρυπτονομίσματα.

Πρόσφατα, οι τιμές των κρυπτονομισμάτων εκτοξεύτηκαν και βυθίστηκαν και οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων επανήλθαν, απειλώντας σοβαρά την ασφάλεια της ιδιοκτησίας των ανθρώπων και διαταράσσοντας την κανονική οικονομική τάξη.

Η δήλωση αναφέρει επίσης πως τα κρυπτονομίσματα δεν έχουν ρεαλιστική αξία και είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθούν.

Το Ethereum είδε μεγαλύτερη πτώση που άγγιξε το 16% και από τα $4.300 που βρισκόταν πριν μερικές μέρες, έπεσε κάτω από τα $3.000.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.