Νεκρή παρουσιάστρια του BBC μέρες μετά τον εμβολιασμό της



Η παρουσιάστρια του BBC Lisa Shaw άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 44 ετών, ύστερα από τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraΖeneca.
Η οικογένειά της, όπως ενημερώνει το βρετανικό πρακτορείο, σημειώνει πως η 44χρονη εμφάνισε θρομβώσεις μέρες μετά τον εμβολιασμό της και τελικώς κατέληξε την περασμένη Παρασκευή.

 Η οικογένεια της είπε, πως «εμφάνισε έντονους πονοκεφάλους μία εβδομάδα μετά το εμβόλιο της AstraZeneca και αρρώστησε σοβαρά μερικές μέρες μετά».
Εισήχθη στη ΜΕΘ με θρομβώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία, όπου και τελικώς άφησε την τελευταία της πνοή.
«Τραγικά πέθανε. Περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της. Είμαστε συντετριμμένοι» αναφέρει η οικογένεια.
Στο πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης δεν αναγράφεται ακριβής αιτία θανάτου, αναφέρεται, ωστόσο, πως ο εμβολιασμός με Astrazeneca είναι ένας από τους παράγοντες που εξετάζονται ως προς αυτό.
Ειδικότερα στο πιστοποιητικό που έχει δει το BBC, αναφέρεται πως είναι εξετάζεται εάν ο θάνατος είναι αποτέλεσμα «επιπλοκών λόγω του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού με AstraZeneca».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.