Πάτρα: Νεκρός 47χρονος- Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του


Τραγικό θάνατο βρήκε 47χρονος όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη και τον καταπλάκωσε, χθες το απόγευμα στην περιοχή των Συχαινών στην Πάτρα.


Ο άτυχος χειριστής του γεωργικού ανελκυστήρα βρισκόταν στο κτήμα του για γεωργικές εργασίες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής κατόρθωσαν να τον απεγκλωβίσουν. Ο 47χρονος παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ και με την Κινητή Μονάδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως υπέκυψε στα τραύματα του, πριν προλάβουν οι γιατροί να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.