ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 42ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


Την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της πήρε μία 42χρονη γυναίκα από την Μυτιλήνη σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της και στους οικείους της.

Το άψυχο σώμα της βρήκε περαστικός πού πήγαινε βόλτα τους σκύλους του σε χωράφι πίσω από την οδό Γεωργίου Κουρτέση στις εργατικές κατοικίες στην Μυτιλήνη και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.


Στο σημείο όπου βρέθηκε απαγχονισμένη η άτυχη  έσπευσαν ο ιατροδικαστής αλλά και οι άνδρες της αστυνομίας, όπου βεβαίωσαν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Αγνωστα παραμένουν τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοχειρία, καθώς δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα ή κάποιο άλλο στοιχείο που να αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν να προβεί σε αυτήν την πράξη.

lesvospost.com



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.